Ask Your Query

Denk na, liefde — Het is een proces dat willekeurig begint en uit onze controle ligt?

Maar nee. Liefde kan worden gericht en gecorrigeerd, we hebben er nooit aan gedacht.

Ik heb geleerd om ons advies te gebruiken, je kunt een meisje van je laten houden.

Gedraag je als haar vader

De meisjes zijn onbewust op zoek naar een man die lijkt op haar vader (iedereen denkt dat hun vader de beste is, en daarom de beste mannen — Degenen die zoals hij wat is de gemiddelde grootte van een penis zijn).

Laat zien wat je onderscheidt van haar voormalige

Meestal veranderen meisjes de criteria bij het kiezen van een partner na mislukte relaties. Als je haar laat zien dat hij er niet is, zal het een groot plus zijn.

Begrijp haar psychologische behoeften

Alles wat anders is en het beste paar voor een persoon — Iemand die aan zoveel mogelijk van deze behoeften voldoet.

Verhoog uw waarde

Laat uw gewone vrienden over u praten als u niet in de buurt bent. Het meisje begint te denken dat je waardevoller bent als je hoort dat anderen je waarderen. En wat je wilde, iedereen heeft bewijs nodig!

Ontmoet het vaker

Studies hebben aangetoond dat mensen op zoek zijn naar een partner van het aantal mensen dat vaak ziet. Mannen met een lange verdwijning vanuit het gezichtsveld, vergeet de meisjes.

Mysterieus zijn

Hoe minder hij uw bedoelingen begrijpt, hoe meer u denkt. Hoe meer ze aan je denken, hoe groter de kans dat je je leuk vindt.

Glimlach minder vaak

Psychologen zeggen dat vrouwen kamagra kopen, de voorkeur geven aan serieuze mannen, geen charmante jongens die alleen Chikhans en hahahans konden.

Onderstrepen

Zodra je merkt dat iets gemeenschappelijk is, niet in verlegenheid gebracht, geef dit niet aan (als we natuurlijk een goede kwaliteit hebben). Wanneer hij verschillende overeenkomsten ziet, zal hij beginnen te denken dat je samen moet zijn.

Ze verdwijnen als ze je missen

Als het meisje overgaat, verdwijnt ze zonder zichtbaar. Dus hij zal meer over je denken en het zal alleen je hand zijn.

Smoothhaar

Probeer niet altijd lief te zijn, maar geen extra kwaad is ook nodig. Soms moet je het uitschakelen: mensen denken meer na over dingen die het niet kunnen begrijpen.

Excitatie kan worden verward met liefde

Als je samen iets interessants of gevaarlijks doet (zie een goede film of klim naar de rock), voel je je opgewonden om je met liefde te vergissen. Misschien lijkt ze opgewonden omdat je naast haar bent. Beter voor je!

Tip

Meisjes houden van tips: dus ze zijn interessanter om de informatie te bekijken. Vertel haar niet dat je BMW hebt, – Zet de sleutels beter op de tafel.

Vrouwen houden van slechteriken

Probeer gewoon wanhoop te tonen, wees te schattig en noem het te vaak — We sterven alleen. Meisjes houden van leiders, steile en slechteriken — Deze hebben altijd veel opties.

Je promoot het

Geef haar een begrip: je hebt veel opties en alles wat je hebt gekozen. Laat hem zich speciaal en zelfs gekozen.

Herhaal haar gebaren

Imiterend wiens gebaren en tonnen stem, een persoon die onbewust gelooft in uw contract.

Let op en vervolgens de licentie

Een paar dagen trekt haar veel aandacht, en ze zal beginnen te denken zoals jij of niet. Nu zal het een paar dagen verdwijnen en ze zal altijd aan je denken, alleen omdat hij je gedrag niet zal begrijpen.

Toon tegengestelde functies

Integendeel, het meisje vindt het niet leuk. Als ze verlegen is, gedraag je met vertrouwen en praat je zonder een pauze.

Informeer geleidelijk uw positieve functies

Vrouwen verliezen hun interesse wanneer een man voorspelbaar wordt. Dus gooi geen kaarten op tafel in de eerste date — Bron en voor de tweede en voor de derde.

Bel haar elke dag tegelijkertijd en stop dan plotseling

Wanneer mensen iets verwachten en de verwachtingen niet gerechtvaardigd zijn, beginnen ze het nog meer te willen. Hoe meer ze aan je denken, hoe beter voor jou.

Begrijp haar verleden

Afhankelijk van mijn ervaring begint het meisje van sommige mannen te houden. Het is noodzakelijk om haar verleden te begrijpen, alle mijlpalen, om haar persoonlijkheid te worden, conclusies te trekken en de meest benodigde te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *